VACATURE CARAVAN MONTEUR

Heb jij een passie voor techniek? Houd jij van afwisseling, en ga je een uitdaging niet uit de weg?

Dan ben jij de gedreven caravanmonteur die wij zoeken!

Over ons:

Raema is een toonaangevend camper- en caravanbedrijf voor Noord-Brabant, Limburg en Gelderland, gevestigd in Nederweert (L). Als full-service bedrijf verkopen, onderhouden en repareren wij nieuwe en gebruikte campers en caravans. Wij zijn exclusief dealer voor Hobby caravan en officieel dealer en importeur van de premium campermerken Hymer, Frankia en Yucon. Met ons brede scala aan producten en diensten bedienen wij vrijwel elke kampeerliefhebber!

Jouw rol:

Als caravanmonteur voer je onderhoud en reparaties uit, maar monteer je ook accessoires en herstel je schades. Je werkt aan het onderstel, maar ook aan de elektra (12V en 230V en aan het gassysteem. Kortom: een gevarieerde baan!

Je maakt bijvoorbeeld nieuwe caravans klaar voor aflevering. Dit betekent dat je de eindcontrole doet, maar ook accessoires opbouwt zoals een luifel, fietsdrager, airconditioning of mover.

Daarnaast behoort het uitvoeren van Bovag onderhoudsbeurten ook tot je taken. Hierbij controleer je de caravan aan de hand van de Bovag specificaties en waar nodig stel je delen af of smeer je onderdelen.

Je wordt intern opgeleid, maar volgt ook trainingen en cursussen bij BOVAG of merken zoals Hymer en Frankia, of leveranciers zoals Thule, Fiamma, Dometic en Truma.

Het is een afwisselende baan in een fantastische vakantiebranche waarbij je werkt aan het “vakantiehuisje op wielen” van onze klanten!

Dit vragen we van jou:

- Zelfstandigheid

- Klantvriendelijkheid

- Klantgerichtheid

- Enthousiaste houding

- Nauwkeurigheid

- Flexibliteit

Dit bieden we jou:

- Een afwisselende full time functie van 38 uur, in overleg in te delen tussen maandag en zaterdag

- Part-time functie is bespreekbaar

- Een prettige werkplek in een gezellig, toegankelijk team

- Een goed passend salaris met een prima pensioenregeling.

- Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaal en Techniek.

- Een zelfstandige functie

Is dit wat jij zoekt? Aarzel dan niet en reageer vandaag nog! Stuur een sollicitatiebrief met CV naar john.lammers@raemacaravans.nl. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail of bel met John Lammers op 06-81494804.